Misiune, viziune, valori

Viziune, Misiune, Valori

Viziunea: noastră este sa fim sistemul de pensii cu rata de finantare de peste 100%, unde membrii filialei, angajații si consiliul de administrație își împărtășesc unii altora experiența si mobilizează resurse pentru a crea valoare si siguranță pensiei de mâine.

Misiunea : Misiunea noastră este sa sprijinim dezvoltarea sistemului si sa transformam contribuția plătită azi in pensia de mâine.
Pentru aceasta depunem toate eforturile sa atingem cele mai înalte performante, să fim instituția cea mai competitivă, eficientă, inovativă şi responsabilă pentru protecția sistemului propriu de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale avocatilor, sa putem oferi siguranța pensiei membrilor săi.

Valori:

  • Experiența: Ai încredere in prezenta si expertiza noastră istorica îndelungata in domeniu.
  • Siguranță: Contează pe sprijinul nostru in orice aspect al parteneriatului nostru de lunga durata.
  • Învățare: învățam repede si suntem dornici sa aflam lucruri noi. Facem schimb de cunoștințe, bune practici si inovam. Rămânem deschiși la schimbare si o adoptam intr-un mod care încurajează colaborarea si capacitatea de adaptare.
  • Respect: Ii tratam pe ceilalți asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi. Ne respectam unii pe alții, ne recunoaștem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Acceptam si apreciem diversitatea de idei, opinii si experiențe.
  • Integritate: Ne păstram obiectivitatea in orice interacțiune. Suntem deschisi, onesti si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ne tinem de cuvânt si reacționam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism.
  • Simplitate: In executarea sarcinilor ce le avem suntem foarte atenți iar in relația cu membrii noștri avocați, avem in vedere in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile. Lucram eficient si nu irosim resurse.
  • Inovație: Ne place sa inovam si de aceea suntem cu un pas înainte in a dezvolta produse si servicii care răspund nevoilor actuale si viitoare ale membrilor nostri.
137 vizualizări