Informare

Consiliul Filialei Bucuresti-Ilfov a C.A.A. in contextul răspândirii virusului SARS-CoV-2 informează avocații că au fost aplicate, în continuare, măsuri pentru limitarea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, s-a menținut efectuarea săptămânală respectiv zilnica a operațiunilor de dezinfectare și igienizare a tuturor spațiilor din filiala.

Toate spațiile din filiala au fost dotate cu materiale dezinfectante pentru uzul angajaților și avocaților.

Alături de achiziționarea de lămpi ultraviolete bactericide pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor, a fost montat la intrarea în sediul baroului un aparat pentru măsurarea temperaturii.

Accesul avocaților la sediul filialei este in continuare permis dar, din rațiuni de protejare a sănătății avocaților și angajaților, se recomandă avocaților să realizeze toate comunicările prin intermediul poștei electronice, răspunsurile la solicitări fiind comunicate prin email, avocații având posibilitatea să ridice documentele în original, la cerere.

Pentru a evita aglomerația la casieria filialei se recomanda, pentru achitarea taxelor și contribuțiilor profesionale, folosirea instrumentelor de plata  online. In cazul in care va prezentați la casierie va rugam sa evitați aglomerarea spatiilor comune si a salii de așteptare astfel incat sa nu se depășească un număr maxim de 7 avocați.

Consiliul Filialei Bucuresti-Ilfov a C.A.A. solicită tuturor avocaților și angajaților să respecte cu strictețe regulile de precauție stabilite de către autoritățile publice și conducerile instanțelor de judecată, în scopul menținerii sănătății tuturor persoanelor care își desfășoară activitatea în spațiile filialei.

 

                                                                                                                                          Președinte

                                                                                                                                  Av. Dr. Petroșel Florin

Articol publicat pe 23.11.2020, 938 vizualizări