Informatii referitoate la procesul de votare din cadrul AGE 2023, 18.09.2023-22.09.2023

  1. Votul poate fi exprimat atât electronic, pe toată durata Adunării, cât și pe suport hârtie, prin buletinele de vot puse la dispoziție la sediul filialei/baroului, la etajul VI, Sala de Festivități „Avocat Flavius Teodosiu“. Votul pe suport hârtie se va putea exprima în toate zilele Adunării, în intervalul orar 08.00 – 16.00, cu precizarea că în ultima zi a Adunării votarea se va încheia la ora 14.00.
  2. Pentru avocații care, din orice motive,nu pot vota electronic utilizând propriile terminale, sau care doresc sa își exercite dreptul de vot pe buletine de vot tipărite Filiala București-Ilfov a C.A.A. împreună cu Baroul București, vor pune la dispoziție acestora, la Sala de Festivități „Avocat Flavius Teodosiu“, pentru durata Adunării, în programul anunțat, personal tehnic și calculatoare pentru exercitarea dreptului de vot, în condiții în care să se asigure secretul votului.
  3. Pe toată durata desfășurării Adunării, respectarea condițiilor de exercitare a dreptului de vot în spațiul special amenajat în vederea votării va fi supravegheat permanent de membrii Comisiei nr. 1.
Articol publicat pe 15.09.2023, 947 vizualizări